Вплив карантину на організаційні комунікації - Водько, Вероніка Василівна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Сидорук, Світлана Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
В умовах пандемії бізнес усього світу зазнає значного впливу.Найбільшої реформації внаслідок запровадження карантину потребувала саме сфера комунікацій, адже безпосередні контакти осіб підвищують ризик поширення вірусу. На допомогу підприємствам у такі складні часи прийшли новітні технології. Усі наради, збори, конференції, презентації зараз проводять в онлайн-режимі, вся документація переведена в електронний формат, а комунікації здійснюють через інтернет або ж телефоном.
Keywords: карантин; Covid-19; організаційні комунікації; віддалена робота