Хорове диригування: методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Марач, Олександр М.; Гаврилюк, Валентина Євгеніївна; Marach, Oleksandr M.; Havryliuk, Valentyna Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна інформація яка пропонується читачеві може застосовуватися у курсах: хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум робот з колективом, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін. У навчальному виданні пропонуються навчальна інформація, за допомогою якої читач може опанувати систему навчання за поданим навчальним планом. У роботі запропонований план підготовки студента за даним курсом розрахований на чотири роки навчання. Навчальне видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів ВНЗ.
Keywords: Хор; Choir; Диригування; Conducting