Стиль керівництва та професійне здоров'я управлінців - Мудрик, Алла Богданівна; Mudrik, A.B. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2009)
У статті розглядається питання професійного здоров’я особистості управлінця та стиль керівництва. Аналізуються особливості прояву показників психічного здоров’я в управлінців із різними стилями керівництва. The questions of leaders’ professional health and style of management are examined in the article. The features of psychical health of leaders with different styles of management are analyzed.
Keywords: здоров’я, психічне здоров’я, соціальне здоров’я, професійне здоров’я, стиль управління.; здоровье, психическое здоровье, социальное здоровье; health, psychical health, social health, professional health, managementstyle.