Технології менеджменту знань і відкрите співробітництво - Федонюк, Сергій Валентинович (Вежа-Друк, 2023)
Розкрито основи дисципліни «Технології менеджменту знань», зокрема базу менеджменту знань і технологій управління знаннями, початки інженерії знань. Наведено приклади практичної реалізації функцій менеджменту знань в аспекті відкритого співробітництва (mass collaboration). Для студентів, які навчаються за програмами вищої освіти, де передбачено здобуття компетентностей у сфері застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, і всіх зацікавлених.
Keywords: Інформаційно-комунікаційні технології в менеджменті; відкрите співробітництво; 001(072)