Івано-Франківський залізничний вокзал як детермінант туристичного іміджу міста - Мельник, Андрій Васильович; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2023)
Встановлено основні особливості ролі вокзалів у розвитку галузі туризму. Виокремлено основні етапи створення, розбудови та діяльності залізничного вокзалу м.Івано-Франківськ. Відзначено проблеми функціонування вокзалу як туристичного обʼєкта та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; транспорт; залізничний транспорт; залізничний вокзал; рекреаційний потенціал; історико-культурна спадщина; пам’ятки архітектури; м.Івано-Франківськ; Івано-Франківська область; 911.3:379.8:[930.85(477.82)