Право соціального захисту України: методичні рекомендації з навчальної дисципліни для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою забезпечення самостійної роботи студентів при вивченні навчальної дисципліни “Право соціального захисту України”. Для самостійної роботи студентам рекомендуються: відповідна наукова та фахова монографічна й періодична література, перелік основних нормативно-правових актів, задачі. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів передбачають можливість проведення самоконтролю.

The aim of the educational-methodical publication is to provide students’ independent work in "Law of social protection of Ukraine". For students’ independent work is recommended: corresponding academic and professional monographic and periodical literature, list of basic legal acts of the problem. Teaching materials for students’ independent work provide the possibility of self-control.
Law of social protection of Ukraine: methodical recommendations for students’ independent work (Form of study: part-time)
Keywords: соціальний захист; пенсійне забезпечення; пенсія; державні соціальні допомоги; соціальні послуги; соціальні пільги; прожитковий мінімум; малозабезпеченість; social protection; pension providing; pension; state social assistance; social services; social benefits; a living wage; low income