Поведінковий аналіз: концепції, модели, практичні технології - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В ході ознайомлення із освітнім компонентом буде можливість детально розглянути специфіку: аналітичної поведінкової терапії; підсилювальної терапії на випадок невідкладних ситуацій; діалектичної поведінкової терапії; прагматичної поведінкової психотерапії; функціональної аналітичної психотерапії; та конкретизувати аверсивний контроль в терапевтичній практиці, практичний менеджмент терапевтичнийх стосунків в поведінковій аналітичний практиці та інші ефективні поведінкові технології.
Keywords: діалектично-поведінкова терапія; прагматична поведінкова психотерапія; функціональна аналітична психотерапія