Соціальний менеджмент : конспект лекцій. - Рейкін, Віталій Самсонович (My University, 2022)
Конспект лекцій складено відповідно до силабуса дисципліни. Навчальне видання містить стисле та чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять, іспиту. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Keywords: 005.3