Дослідження соціальної відповідальності на підприємстві та напрями підвищення її ефективності - Мазнюк, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено соціальну відповідальність на підприємстві та напрями підвищення її ефективності
Research of social responsibility in the enterprise and directions of increase of its efficiency
Keywords: соціальна відповідальність; напрями розвитку соціальної відповідальності