Результати ABC-аналізу магістерських освітніх програм Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Наведено результати ABC-аналізу магістерських освітніх програм Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: ABC-аналіз; магістерські освітні програми; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки