Теорія та практика референтської та офісної діяльності - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У виданні вміщено програму навчальної дисципліни «Теорія та практика референтської та офісної діяльності», складену відповідно до планів підготовки бакалавра галузі знань 0201 «Культура» напряму підготовки 6.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність». Розробка містить опис, мету, завдання та інформаційний обсяг навчальної дисципліни; навчально-тематичне планування курсу; тематику самостійної роботи й індивідуальних занять; розподіл балів і критерії оцінювання; список рекомендованої літератури з курсу
Keywords: офісна діяльність; інформаційне забезпечення; документаційне та бездокументне обслуговування управлінської діяльності керівника; реферування; редагування; спічрайтерство; 005.912(072)+002.1(072)