Кристалічна структура твердих розчинів CuCoSnS4-xSex та Cu2CoSi1-хSnхS4 - Гаврилін, Іван Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі представлено результати вивчення кристалічної структури твердих розчинів Cu2CoSnS4-xSex та Cu2CoSi1-хSnхS4.
Keywords: кристалічна структура; тверді розчини