Друга іноземна мова (німецька) : метод. реком. до теми «Essen und Trinken» - Рись, Лариса Федорівна; Кінах, Ліліана Стефанівна; Rys, L. F.; Kinakh, Liliana S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації створено згідно з діючою навчальною програмою курсу «Друга іноземна мова (німецька)» для студентів ІІ курсу інституту іноземної філології. Рекомендації вміщують лексичний і текстовий матеріал та вправи до теми «Їжа та напої», а також комплекс граматичних завдань. Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетенцій: граматичної, лексичної, компетенції у читанні, говорінні, аудіюванні і письмі. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову.
Keywords: Дидактичні матеріали до теми "Їжа"