Досвід Європейського Союзу в контексті розвитку молодіжної політики - Найдич, Марина Анатоліївна; Najdych, M. A. (Тернопільський національний економічний університет, 2011)
У роботі аналізується діяльність європейських інститутів у галузі молодіжної політики.Розглядаються документи та програми у цій галузі.
Keywords: молодіжна політика; Європейський Союз; youth policy; European Union