Стилістика англійської мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Ущина, Валентина Антонівна; Ushchyna, Valentyna A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни “Стилістика англійської мови” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр галузі знань 01 Освіта, напряму підготовки 014 Середня освіта (Англійська мова).
Keywords: стилістика англійської мови; стилістичні засоби англійської мови; художній текст