Фінансові аспекти розвитку трудового потенціалу в умовах соціалізації управління корпораціями - Ціжма, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено фінансові аспекти розвитку трудового потенціалу в умовах соціалізації управління корпораціями
Keywords: трудовий потенціал; управління корпораціями