Перспективність клеєної деревини в будівництві - Павлов, Костянтин Володимирович; Козлов, Владислав; Pavlov, Kostiantyn V.; Kozlov, Vladyslav (ТзОВ "Лісовий вісник", 2017)
Лісові ресурси будь-якої країни – це невід’ємна частина національної економіки, що є основним джерелом постачання цінної деревини та технічної сировини для будівельної, промислової, фармацевтичної та харчових продуктів природного походження тощо. Від так, лісові ресурси, що так широко можуть використовуватись є важливим регулятором стабільності екологічної рівноваги навколишнього середовища, а також головним джерелом біологічно активного кисню в атмосфері та основним поглиначем вуглекислого газу і пилу.
Keywords: будівництво; деревина; клеєна деревина; нерухомість; житло; житловий фонд