Пащенко Володимир Михайлович (до 60-річчя від дня народження) - Ільїн, Л. В.; Ilyin, L. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
У статті зроблено огляд життя та дільності відомого науковця, доктора географічних наук, професора Пащенко Володимира МИхайловича
Keywords: Пащенко В. М.