Особливості формування іміджу кафедри економічної та соціальної географії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Патійчук, Віктор Олексійович; Patiichuk, Viktor O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Розкриваються особливості формування іміджу кафедри економічної та соціальної географії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в минулому та сучасному плані.
Keywords: кафедра економічної та соціальної географії; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; імідж кафедри; історія розвитку кафедри; освітній імідж; зовнішній імідж