Комунікація: я розмовляю українською - Масицька, Тетяна Євгенівна; Сур'як, Микола Володимирович (My University, 2024)
У навчальному посібнику подано мовленнєвий матеріал, який дає змогу іноземцям задовільняти елементарні комунікативні потреби під час спілкування з носіями мови в ситуаціях, пов’язаних з навчанням і побутом. Для глибшого засвоєння дібраного матеріалу в посібнику вміщено вправи. Для слухачів-іноземців підготовчого відділення, іноземних здобувачів вищої освіти та всіх охочих навчитися швидко розмовляти українською мовою.
Keywords: українська мова як іноземна; комунікація; комунікативна поведінка; 811.161.2’243:37.016(07)