Лінійна алгебра: практикум - Волошина, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У навчальному виданні подано плани практичних занять з обов’язкового курсу «Лінійна алгебра» відповідно до освітньої програми «Математика» першого (бакалаврського) рівня спеціальності Е7 Математика. Задачі до кожної теми розбито на дві групи: для аудиторної та самостійної роботи здобувачів. Завдання доповнені переліком питань для самоконтролю. Практикум рекомендовано здобувачам вищої освіти за освітніми програмами спеціальності Е7 Математика першого (бакалаврського) рівня.
Передмова
Практична робота № 1-2. РОЗВ’ЯЗУВАННЯ СИСТЕМ ЛІНІЙНИХ РІВНЯНЬ МЕТОДОМ ГАУСА
Практична робота № 3. ДІЇ З МАТРИЦЯМИ
Практична робота № 4-5. ВИЗНАЧНИКИ
Keywords: лінійна алгебра; системи лінійних рівнянь; визначники; матриця; лінійний простір; лінійні оператори; квадратичні форми; практикум; 512.64 (072)