Художня функція франкомовних елементів у прозі Лесі Українки - Мазяр, Ольга Володимирівна; Mazyar, Olga Volodymyrivna (Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, 2012)
У статті досліджується художня функція франкомовних вкраплень у прозових творах Лесі Українки «Чашка», «Жаль», «Пізно», «Над морем».The article deals with the artistic function of French insertions in prose works of Lesya Ukrainka “Cup”, “Sorrow”, “Late”, “Above the sea”.
Art feature French elements in the prose of Lesia Ukrainka
Мазяр Ольга Володимирівна - ст. викладач кафедри романських мов та інтерлінгвістик Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: прозові твори; оціночно-емоційні тропи; франкомовні запозичення; prose work; evaluating and emotional tropes; French borrowings