Методологія та організація наукових досліджень в галузі біології - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 13 практичних робіт із курсу «Методологія та організація наукових досліджень в галузі біології», передбачених навчальним планом ОКР «магістр» спеціальності 091 «Біологія». У роботах висвітлюються теоретичні основи методики, технології та організації науково-дослідницької діяльності, тобто теоретичного та практичного підґрунтя для ефективного проведення наукових досліджень магістрантами. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури.
Keywords: методологія біології; наукові дослідження в біології; methodology of biology; biology scientific research