Особливості іспанської мови в країнах Латинської Америки - Гуз, Олена Петрівна; Huz, Olena P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано мовну ситуацію в країнах Латинської Америки. Розглянуто проблему становлення іспанської мови в латиноамериканському мовному ареалі, описано особливості функціонування мови на фонетичному, морфологічному, синтаксичному й лексичному рівнях.This article is devoted to the analyses of the language situation in the countries of Latin America. The problem of the formation of the Spanish language is examined in the Latin-American areal, the functioning features of language are described on phonetic, morphological, syntactic and lexical levels.
The Peculiarities of the Spanish Language in the Сountries of Latin America
Keywords: іспанська мова; національний варіант; романські мови; мовні рівні; Латинська Америка; діалект; романські мови; the Spanish language; national version; language level; Latin America; dialect; Romance languages