Транзакції в SQL : тестові завдання з нормативних навчальних дисциплін “Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи” та “Організація баз даних та знань” - Булатецька, Леся Віталіївна; Булатецький, Віталій Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Викладено теоретичні відомості, які відносяться до теми “Транзакції в SQL”, що входить до лекційного курсу нормативних навчальних дисциплін “Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи” та “Організація баз даних та знань”. Наведено приклади розв’язків типових задач, запропоновано тестові завдання для самостійного розв’язку та для самостійної підготовки до контрольної роботи по темі “Транзакції в SQL”. Рекомендовано студентам 2, 3 курсів, спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 014 Середня освіта (Інформатика), 113 Прикладна математика та 125 Кібербезпека, освітньо-професійних програм Комп’ютерні науки та інформаційні технології, Середня освіта. Інформатика, Прикладна математика та Інформаційна безпека відповідно.
Keywords: SQL; Транзакції; субтранзакції; рівні ізоляції транзакцій; 004.655