Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційні системи та технології в менеджменті зовнішньоекономічної діяльності. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Інформаційні системи управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. 2. Автоматизоване оброблення зовнішньоекономічної інформації.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign trade