Майстерня репетиторства з української мови - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні рекомендації до вибіркового освітнього компонента «Майстерня репетиторства з української мови» призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня філологічних спеціальностей. Навчально-методичні рекомендації складено з орієнтиром на можливість вільного проектування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Ураховано специфіку освітньо-професійних програм «Середня освіта. Українська мова та література. Світова література» і «Українська мова та література. Світова література». У навчально-методичних рекомендаціях представлено структуру вибіркового освітнього компонента «Майстерня репетиторства з української мови», запропоновано зміст лекційних і практичних занять, завдання для самостійної роботи, схему оцінювання знань здобувачів вищої освіти та список рекомендованих джерел. Для здобувачів вищої освіти філологічних спеціальностей.
Keywords: українська мова; тести; репетитор; ЗНО; НМТ; 811.161.2(072)