Актуалізація концепту PARTNERWAHL у сфері сімейних стосунків - Пасик, Людмила Адамівна; Pasyk, L. A. (Наукові записки. Серія філологічна, 2010)
Статтю присвячено дослідженню концепту PARTNERWAHL у його взаємозв’язку з концептом FAMILIE, проаналізовано засоби об’єктивації даних концептів на матеріалі творів Теодора Фонтане та виявлено характерні ознаки концепту PARTNERWAHL. The article deals with the research of the concept PARTNERCHOICE in its interrelation with the concept FAMILY. The means of the objectification of these concepts on the material of the works by Theodore Fontane are characterized and the specific features of the concept PARTNERCHOICE are revealed.
Keywords: концепт; об’єктивація; вибір партнера; критерій; concept; objectification; specific features; partnerchoice; criterion