Многозначні аналітичні функції (спецкурс) - Коренков, Микола Євгенович; Харкевич, Юрій Іліодорович; Миронюк, Павло Йосипович; Головенко, Ірина Петрівна (Волинська обласна друкарня, 2013)
Розглянуто основні положення теорії многозначних аналітичних функцій. Досліджено питання про виділення однозначних віток (гілок) таких функцій.