Соціальна психологія - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Програма освітнього компоненту «Соціальна психологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми «Психологія» підготовки бакалавра. Предметом вивчення освітнього компоненту є категоріально-понятійний апарат соціальної психології, соціально-психологічні закономірності спілкування та взаємодії людей, специфіки функціонування великих і малих соціальних груп. Програма навчальної освітнього компоненту складається з таких змістових модулів: - Соціальна психологія як галузь психології. Соціально-психологічні проблеми особистості. - Психологія спілкування. - Соціальна психологія великих груп - Малі групи в соціальній психології
Keywords: соціальна психологія; особистість; соціалізація; спілкування; велика група; мала група; конфлікт