Закономірності професійного становлення викладача вищої школи в умовах інформаційного суспільства - Супрун, М. В.; Suprun, M. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
В статті розкриті закономірності професійного становлення викладачів ВНЗ в умовах інформаційного суспільства. Вивчено рівні та стадії професійного становлення педагога. Досліджено вплив інформаційно-комунікаційних технологій на перебіг навчально-виховного та науково-дослідницького процесів. The article deals with conformities with a law of the professional becoming of teacher of higher school in the conditions of informative society. Levels and stages of the professional becoming of teacher are investigated. The influence of informative communicated technologies on course of educational and scientific research processes are investigated
Conformities with a law of the professional becoming of teacher of higher school in the conditions of informative society
Робота виконана у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, м. Луцьк
Keywords: професійне становлення; professional becoming; професіоналізм викладача; professionalism of teacher; інформаційне суспільство; informative society