Розвідки на території західних районів Волинської області - Златогорський, Олексій Євгенович; Панишко, Сергій Дмитрович; Ліщук, Борис; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Panyshko, Serhii D.; Lishchuk, Borys (Інститут археології Національної академії наук України, 2012)
У статті проаналізовано результати досліджень експедиції ДП "Волинські старожитності" на території західних районів Волинської області (Володимир-Волинський, Іваничівський та Локачинський) у 2011 р.
Keywords: "Волинські старожитності"; Волинь; експертиза; пам'ятка; культурний шар