Історико-культурна спадщина Рокитнівської ОТГ Рівненської області як рекреаційний потенціал регіону - Мельник, Надія Вікторівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Качаровський, Роман Євгенович; Хмельовський, Юрій Леонідович; Павлушенко, Олена Григорівна (My University, 2020)
Визначено особливості формування об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Рівненської області. Досліджено основні історико-культурні ресурси Рокитнівської ОТГ. Зроблено акцент на вивченні об’єктів історії та культури, археології, архітектури та містобудування і монументального мистецтва. Окреслено проблемні питання розвитку історико-культурної спадщини громади та запропоновано основні шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; рекреаційний потенціал; історико-культурна спадщина; пам’ятки архітектури; пам’ятки археології; пам’ятки історії; Рокитнівська ОТГ; Рокитнівський район; Рівненська область; рекреація; 911.3:379.8(477.81-72)