Європейська волонтерська служба як чинник розвитку соціальної активності молоді - Корпач, Надія Іванівна; Сидорук, Ірина Ігорівна; Korpach, Nadiia I.; Sydoruk, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Історія волонтерства бере початок з глибини віків. Базуючись на любові до ближнього, воно розвивалось при релігійних інституціях, організаціях взаємодопомоги та в кінцевому результаті у благодійних та громадських організаціях. Сьогодні, у зв’язку із соціально-економічним, політичним становищем в нашій країні, волонтерська діяльність стала частиною буття кожного українця та потужною складовою соціально-педагогічної роботи.
Keywords: Європейська волонтерська служба; соціальна активність; молодь; волонтери