Людмила Василівна Бублейник - Сидорук, Інна Петрівна; Оляндер, Л. К. (Східноєвропейський нціональний університет імені Лесі Українки, 2013)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора, доктора філологічних наук – Людмили Василівни Бублейник. Вміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1967 до 2013 рр., а також біографічний нарис та спогади колег. Для зручності у користуванні є іменний та алфавітний покажчики праць. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Liudmyla Vasylivna Bubleinyk
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Бублейник Л. В.; Bubleinyk L. V.; 72(4УКР-4ВОЛ)я1