Використання цифрових карт і геоінформаційних технологій у шкільному курсі географії - Мельнійчук, Максим Михайлович; Лажнік, Володимир Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У сучасних умовах цифровізації освіти важливим напрямом розвитку шкільної географічної освіти є впровадження цифрових карт та геоінформаційних систем (ГІС) у навчальний процес. Ці інструменти дозволяють формувати просторове мислення, розвивати навички аналізу даних і моделювання реальних процесів на місцевому та глобальному рівнях.
Keywords: географія; шкільний курс географії; цифрові карти; геоінформаційні технології; 373.3/.5.016:91]:528