Заведення перших народних дитячих садків у Києві - Сергеєва, Валентина Федорівна; Serheieva, Valentyna F. (Прикарпатський національний університет імені В.Стефаника, 2013)
У пропонованій статті піднімається питання організації перших народних дитячих садків в Україні, зокрема у Києві. Аналізуються умови створення та висвітлюється зміст діяльності цих дошкільних закладів. This article raises the question of organization the first people's kindergartens in Ukraine, in Kiev. The author analyzes the conditions of creation and describes the content of these preschools.
Keywords: суспільне дошкільне виховання; малозабезпечені верстви населення; народний дитячий садок; Київське товариство народних дитячих садків; public preschool education; the poor; people's kindergarten; Kiev people's kindergartens society