Маркетингові стратегії - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Курс лекцій призначено для формування у здобувачів освіти знань і навичок стратегічного аналізу і розробки стратегій у сфері маркетингу в сучасних умовах господарювання. Видання включає теоретичний огляд тем освітнього компоненту, рекомендовану літературу, використані джерела. Рекомендовано студентам галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: стратегія; маркетинг; 339.13