Гармонізація індивідуальних та групових організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади - Малімон, Людмила Яківна; Пашкіна, Алла Миколаївна; Malimon, Liudmyla Ya.; Pashkina, Alla M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчально-методичний посібник є продовженням і практичним доповненням монографії «Психологічні особливості розвитку організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади». У виданні наведено психолого-організаційну технологію розвитку організаційних цінностей, а також профілактики та подолання виявлених ціннісних дисгармоній та неузгодженості в аксіосистемах державних органів влади. Представлено зміст і структуру семінару-тренінгу «Гармонізація організаційних цінностей у сфері державної служби», описано результати його впровадження у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. У психологічному практикумі, який складає окремий розділ посібника, подано комплекс методик (у тому числі авторських) для діагностики індивідуальних цінностей працівників, групових цінностей та цінностей організації.
Harmonization of individual and group organizational values ​​in local executive bodies
Keywords: гармонізація організаційних цінностей; семінар-тренінг; технологія розвитку цінностей; профілактика ціннісних дисгармоній