Друкована реклама - Дейнека, Людмила Панасівна; Кошелюк, Олена Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Друкована реклама», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут філології та журналістики) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; поліграфічна реклама; копірайтинг; Носії друкованої реклами; 76я1