Дотичні граничні значення чотиригармонійного інтеграла Пуассона в одиничному крузі - Гембарська, Світлана Борисівна; Hembarska, Svitlana B. (Всеукраїнська наукова конференція “Застосування математичних методів в науці і техніці”, 2012)
Досліджуються граничні властивості чотиригармонійного інтегралу Пуассона в одиничному крузі. Boundary properties of four harmonic Poisson integral are researched in the unit circle.
Tangent boundary values of four harmonic Poisson integral in the single circle
Гембарська Світлана Борисівна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри диференціальних рівнянь і математичної фізики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки