Мотивація вибору партнера (на матеріалі німецьких оголошень з рубрики «знайомства») - Пасик, Людмила Адамівна; Pasyk, L. A. (Rost Publishing, Ajman, UAE, 2015)
У статті розглянуто поняття мотиву та мотивації. З’ясовано мотив та мету вибору партнера у німецьких оголошеннях та засоби їх вираження. The article deals with the notions “motive” and “motivation”. Motive and aim of the choice of partner in german announcements and the means of their expression are determined.
Keywords: мотивація; мотив; вибір партнера; оголошення про знайомство