Українці в світі - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Українці в світі» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки, Кафедра нової та новітньої історії України). Рекомендовано бібліографічні матеріали про причини, характер, етапи та напрямки української еміграції; розселення та чисельність українців у сучасному світі.
Keywords: бібліографічні видання; 94(477)(01)