Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Маркетинг» - Лялюк, Алла Миколаївна; Lialiuk, A. N. (My University, 2013)
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Маркетинг» для студентів спеціальностей 6.030509 „Економіка підприємства ” і 6.030601 «Менеджмент»заочної форми навчання. Guidance for the control of the discipline "Marketing" for students majoring 6.030509 "Banking" and 6.030601 "Management" distance learning
Keywords: маркетинг; Marketing