Стратегія розвитку національного туризму : конспект лекцій - Безсмертнюк, Тарас Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Подано лекційний матеріал, перелік питань для обговорення з основних тем освітнього компонента, список використаних джерел. Використання навчально-методичного видання забезпечить високий рівень знань, сприятиме глибшому розумінню актуальних питань з стратегії розвитку національного туризму. Рекомендовано студентам 1 курсу денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 242 Туризм, освітньо-професійної програми Туризм.
Keywords: стратегія; національний туризм; стратегічне планування; стратегічне управління; стратегічний маркетинг; 338.48-027.542(07)