Методичні рекомендації до проходження виробничої практики - Ткачук, Наталія Василівна; Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки для проходження виробничої практики містять програми та індивідуальні завдання для здобувач освіти 3 курсу, які проходять практику на підприємствах, у державних установах, податкових та митних органах, місцевих фінансових органах, банківських установах, страхових та бюджетних організаціях. Рекомендовано здобувачам освіти ІІІ курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування.