Реалізвація КСВ-проєктів вітчизняними компаніями - Лучко, Г. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено реалізвацію КСВ-проєктів вітчизняними компаніями
Keywords: КСВ-проєкти; стабільний розвиток компанії