Караванінг як один із перспективних напрямів розвитку туризму - Ячнюк, М. О.; Yachnyuk, M. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Караванінг як один із перспективих напрямів розвитку автотуризму набуває в останні роки швидких темпів розвитку. В Україні розвитку краванінгу сприяють географічне положення України та багаті туристсько-рекреаційні ресурси. Розглянуто проблеми та перспективи розвитку караванінгу як одного з найновіших видів туризму в Україні.Caravanning is one more perspective directions of trailering, acquired in recent years, the rapid pace of development. Domestic development kravaning promote geographical position of Ukraine and the rich tourist and recreational resources. In this article we are talking about the problems and prospects of development of this type of tourism in Ukraine.
Caravanning is Оne of the Рromising Аreas for Tourism Development
Keywords: автотуризм; автотурист; туристичні подорожі; караванінг; караванери; кемпінги; camping; camper; travel journey; caravanning; karavanery; camping