Графічні особливості англійських засобів масової комунікації (на матеріалах англомовних газет) - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Запорізький національний університет, 2009)
У статті проаналізовано графічні мовні одиниці, які вживаються у сучасному англомовному медіа-дискурсі. Основну увагу зосереджено на піктограмах та ідеограмах, які є об’єктом вивчення графічної лінгвістики. This article deals with graphic linguistic units which are used in English mass media. Great attention is paid to the pictograms and ideograms which are object of the study of graphic linguistics.
Graphic Peculiarities of English Mass Media
Макарук Лариса Леонідівна - асистент кафедри прикладної лінгвістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: графіка; graphics; піктограма; комунікація; ЗМК; pictogram; ideogram; communication; mass media; ідеограма