Моделювання професійної діяльності майбутнього вчителя математики у навчальному процесі - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuck, O. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Стаття присвячена аналізу різних аспектів значення поняття «моделювання». В ній висвітлюється сутність педагогічного моделювання. Розглядається можливість моделювання навчального процесу у вищому навчальному закладі, зокрема при підготовці майбутніх вчителів математики. The article is devoted to the analysis of various aspects of the meaning of "simulation". It highlights the essence of pedagogical modeling. The possibility of modeling the educational process in a higher educational institution, in particular in the preparation of future teachers of mathematics.
Кравчук Ольга Мусіївна, кандидат пед. наук, доцент СНУ імені Лесі Українки
Keywords: моделювання; сутність педагогічного моделювання; навчальний процес; modeling; entity pedagogical modeling; the learning process